Gelukkige verjaardag Viduka!

Beste, eerst en vooral een gelukkig en gezond nieuwjaar. We hopen dat al uw wensen mogen uitkomen. 1 daarvan komt zeker al uit en dat is namelijk opnieuw elke week een blogbericht.

Viduka nam de dobbelstenen al in zijn hand en gooide nog voor ik A kon zeggen. hij gooide een negen en mocht daarmee vertellen over de kookles. Viduka heeft met zijn team van medeleerlingen pannenkoeken gemaakt. Viduka heeft de ingrediënten afgewogen en ook deze gemengd. Viduka heeft ze zelf eens geproefd en vond ze lekker. Ik wou dat ik ook één kon eten. Goed gedaan Viduka.

Fleur gooide een drie en moest eigenlijk niet vertellen, maar zoals de meeste al weten doen wij hier niet aan mee. Fleur mocht zelf kiezen. Ze heeft een leuke turnles gehad. Fleur heeft dan tussen vier vuren gespeeld. Ze moesten elkaar raken met de bal. Eenmaal geraakt ben je uit. Fleur haar team is twee keer gewonnen.

Gill wou eigenlijk als eerste gaan, maar was nu mag hij als derde. Hij mocht vertellen wat hij het leukste vond. Ook Gill vond de turnles waar ze tussen vier vuren gespeeld hebben. Ook Gill is twee keer gewonnen. Gill heeft ook meegedaan bij de soepbar. Hier heeft hij aardappelen gesneden en in de soep geroerd. Hij heeft ook een deel afwas gedaan. Zeer goed gewerkt Gill.

Fien heeft ook zoals je hierboven in de foto’s ziet meegedaan met de soepbar. Je ziet haar vaardig groentjes snijden. Ze heeft ook de soep mogen verkopen aan de leerkrachten. Ze heeft veel soep verkocht. Ze heeft ook tijdens handwerk te vuilbakjes geleegd. Ze heeft zeker gelet op het sorteren. Zeer goed Fien!

Elise was onze voorlaatste kandidaat. Ze gooide een hoge negen, maar dit was al geweest. Daarom mocht ze zelf kiezen waarover ze ging vertellen. Ze wou vertellen over dinsdag. Tijdens de werknamiddag heeft ze goed gestreken. Ze heeft enorm veel kleren kunnen strijken, super gedaan Elise!

Jelena was onze laatste kandidate. Ze mocht ons ook vertellen wat ze niet zo leuk vond. Ze vond het spijtig dat ze nu niet in talentwerking kon zitten bij juf Febe. Ze vond dit een zeer leuk vak. Hopelijk kan je er de volgende keer bij. Ze heeft wel getraind voor de Special Olympics en dit vond ze heel leuk. Dankje Jelena!

Dat was het alweer voor deze week. De mooie titel is uitgevonden door Viduka omdat hij komende maandag jarig is. Proficiat! De foto’s zie je hier onder nog verzameld. Daaag!


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag