Merry Christmas and a Happy New Year

Dames en heren, appels en peren. Welgekomen bij de nieuwste editie van onze blog@eindklassen. Het publiek zit voor jullie klaar en staan te popelen om al hun avonturen te vertellen.

Rune was kanidate numero uno en ze had de eer om onze super titel uit te vinden. Geniet!

Gianni gaf zichzelf op als tweede kandidaat. Hij mocht ons over woensdag vertellen. Ze mochten hun dag starten met een onthaalmomentje en natuurlijk wat actualiteit. Het is belangrijk om mee te zijn met het laatste nieuws. Gianni mocht daarna een bloemenstuk maken met de mama en papa van Mabel als begeleiders. Gianni heeft sneeuw en glitters gebruiken en dan was er als laatste nog een winterquiz met Joke als winnares. Gianni, wij danken u!

Albe was kandidate nummer twee. Ze gooide een 10 en mocht daarmee vertellen of er volgende week iets speciaals was. Het is volgende week kerstdag en natuurlijk ook kerstvakantieeee! Albe denkt dat haar vrienden misschien komen slapen in de vakantie, klinkt super leuk. Klinkt als een super week.

Linsy wou vertellen en gooide de grote twaalf opnieuw. Ze mocht ons vertellen over maandag. Ze was er maandag spijtig genoeg niet dus mocht ze over dinsdag vertellen. Ze zei dat ze tijdens zwemmen vrij mocht kiezen wat ze deed. Ze heeft lengtes gezwommen en wat gepraat met andere leerlingen. In de namiddag heeft ze gewerkt in de crèche. Ze vond het aangenaam. Ze heeft de kinderen veel getroost en ze heeft veel kindjes op haar schoot gehad. Super goed gedaan Linsy!

De volgende kandidate was Mies. Ze gooide een mooie acht en mocht daarmee vertellen over donderdag. Donderdag is Mies naar de kerstmarkt gegaan en ze hebben daar op de rolschaatsen gestaan. In de namiddag was het tijd voor de brussen om aan te sluiten. We hebben met iedereen een kerstfeestje gehad op de speelplaats met kampvuurtjes en tomatensoep. Mies vond het heel gezellig. Super verteld Mies!

Tibo is deze week weer op stage geweest in het ziekenhuis waar hij de bestekken mocht opblinken. Hij mocht ook de doekjes opvouwen en de frisdrankjes aanvullen. Tibo heeft het leuk gehad op stage en lachte eens bijn het terugdenken. Goed zo Tibo!

De allerlaatste kandidaat was Souley. Hij mocht ons vertellen wat hij deze week het leukste vond. Souley vond het super om aan de schoolkrant te werken met meester Seba. Hij heeft daar alles klaargezet zodat iedereen een krant kan krijgen. Super verteld Souley.

Dat was het dan alweer. We zien elkaar terug de volgende keer na de vakantie.


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag