Goede vakantie

Dames en heren, appels en peren. Welgekomen bij een nieuwe blogweek. We zijn hier weer met onze kandidaten die te popelen staan om te vertellen. Onze eerste persoon gooide de dobbelstenen al voor we goed en wel neerzaten.

Viduka mocht deze magnifieke titel bedenken voor onze blog. Je leest hem hierboven. Hij wou ook vertellen over zijn verjaardagsfeestje op school. Gisteren heeft hij lekkere taarten gegeten. Perziktaart en appelcrumble. Daarna kregen ze een beetje vrije tijd en zongen ze nog Happy birthday voor Viduka. Hij is al een grote jongen, want hij is 21 jaar geworden. Gelukkige verjaardag!

Jelena had de dobbelstenen vast dus zat ze al klaar om te vertellen. Ze mocht ons vertellen wat ze het leukste vond deze week. Ze vond het verjaardagsfeest van Viduka het leukste deze week. Ze vond de appelcrumble zeer lekker. Ook heeft ze goed getraind voor de specials. Goed bezig Jelena!

Gill bood zich aan na Jelena en daarom mag hij dan ook nu vertellen. Hij gooide een mooie zes. Hij mocht vertellen over deze dinsdag. Gill is naar het Veer gegaan. Hij heeft daar Semi-werk gedaan. Hij moest lakkers van stof trekken en klaarleggen op paletten om naar de fabriek te brengen. Gill vond het wel leuk om in het Veer te werken en volgende week gaat hij nog eens. Goed gedaan Gill!

Fleur werd geselecteerd als volgende kandidaat om te vertellen. Ze gooide een vijf en moest daarmee over de woensdag vertellen, maar woensdag was ze er niet want ze was ziekjes. Daarmee mocht ze kiezen wat ze ging vertellen en dat werd ook het feestje van Viduka. In één woord beschreven, ETEN. Ze vond het leuk om te eten en een feestje te bouwen. Zeer fijn Fleur!

Fien stond recht en nam de dobbels in haar handen. Ze gooide een zeven en mocht vertellen wat ze niet zo leuk vond. Haar antwoord was dat alles leuk was deze week. Het leukste vond ze de soepbar met juf Evelien. Fien heeft veel groentjes gesneden voor in de soep en daarna ook alles goed afgewassen. De soep was heerlijk volgens de meeste dus goed werk Fien!

Elise gooide ook een zeven en aangezien Fien al vertelde wat ze heel leuk vond krijgt Elise de kans om te vertellen wat ze niet zo leuk vond. Elise vond ook alles leuk. Het leukste vond ze met meester Johan waar ze naar de natuur en naar iemand die viool speelt gekeken. Ze vond dit super omdat haar oma er ook rustig van wordt. Super Elise!

Mies gooide de grote twaalf en mocht daarmee over maandag vertellen. Mies is lekker thuisgebleven want het waren evaluatiedagen. Mies heeft dan gerust en naar TV gekeken. Klinkt heel aangenaam en relaxed.

Ziezo, aan alle leuke dingen komen spijtig genoeg een eind, maar niet gevreesd want volgende week staan we opnieuw voor al onze fans klaar met een nieuwe blog. Tot dan!!!!


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag