Goed weekend!

Dames en Heren. Het is al weer even geleden, vorige week konden we geen blog schrijven en dat vonden we allemaal niet leuk, maar deze week staan we klaar voor nog een laatste keer met deze kandidaten te vertellen over onze week. Viduka en Gill wouden beiden als eerste en vochten het uit met blad steen schaar, maar wie was er gewonnen?

Onze eerste kandidaat was Viduka en hij mocht vertellen over de donderdag. Viduka heeft zijn innerlijke bakker naar boven gehaald in het bakatelier en daar maakten ze amandelkoekjes. Viduka heeft gisteren ingrediënten afgewogen. Ook heeft Viduka meegeholpen met de afwas. Viduka vond het deze keer een beetje minder tof, maar dat kan altijd gebeuren. Goed gewerkt Viduka.

Onze volgende kandidaat is dan natuurlijk Gill. Hij gooide een vijf en mocht daarmee vertellen over woensdag. Gill is op stage geweest naar het Veer waar hij hapjes gemaakt voor de nieuwsjaarsreceptie. Daarna mocht hij terug naar school, maar het was al tijd dus dan is hij naar de leefgroep gedaan. Gill vind zijn stage momenteel aangenaam. Goed gedaan Gill doe zo voor op je stage!

Elise werd geselecteerd door de meester en ze gooide de ronde tien. Daarmee mocht ze vertellen of er volgende week iets speciaals was. Elise vertelde ons dat het volgende week de laatste week is voor de vakantie. Er is volgende week ook de spannende finale van ons voetbaltoernooi. Wie zal er winnen dat zien we volgende week! Als laatste gaan we ook volgende week gaan schaatsen. Elise zelf durft nog niet zo goed, maar ze gaat volgende week zien of het lukt. Dankje Elise goed verteld.

Fien werd geselecteerd als volgende kandidaat. Als derde persoon op rij gooide ze een vijf, maar daardoor had ze eens zelf de keuze. Fien koos om een super titel te verzinnen. Deze kan je hierboven lezen, super goed gedaan!

Jelena was het volgende slachtoffer en ze mocht over dinsdag vertellen. Dinsdag is Jelena tijdens de werknamiddag naar de crèche gegaan waar ze achter de juf kon fietsen. Ze mocht kiezen in welk klasje ze gingen helpen en Jelena heeft geholpen bij de fruitpap. Ook heeft ze geholpen om de pampers te verversen. Zeer goed gedaan Jelena!

Fleur gooide een drie en moest daarmee eigenlijk niet vertellen, maar zoals men al weet bestaat deze optie bij meester Mathias niet. Wij laten iedereen vertellen en daarmee wou ze over maandag vertellen. Eerst heeft ze geturnd waar het trefbal had. Spijtig genoeg niet gewonnen, maar volgende keer misschien wel. Bij meester Johan had ze onthaal waar ze al haar weekend avonturen mocht vertellen. In de middag heeft ze gefietst en dan mochten ze naar huis. Fleur vond het een leuke dag en ze heeft dat weer fantastisch gedaan!

Spijtig genoeg moeten wij afscheid nemen van onze kandidaten, maar niet gevreesd want volgende week staan we hier weer met vers bloed om ons te vertellen over hun wekelijkse avonturen! Zoals altijd vind je de foto’s hieronder en tot volgende keer.


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag