Een fijne vakantie gewenst aan allen!

Hallo allemaal, wat blij dat jullie er zijn. Welgekomen bij een nieuwe blog, de laatste voor de vakantie. Dit keer met een nieuw team. Ze staan te popelen om jullie allemaal dingen te vertellen. Ik zou zeggen, zet je rustig neer, neem iets te drinken en te eten en geniet vooral!

Mabel was super enthousiast om te vertellen en mocht als eerste eens gooien met de dobbelstenen. Ze gooide een zeven en mocht vertellen wat ze deze week een beetje minder leuk vond. Mabel vond gelukkig niks minder leuk. In plaats daarvan vond ze alles leuk. Mabel vertelde ons ook nog dat ze de blog het leukste vond van allemaal. Je hebt dat zeer goed gedaan Mabel. Ze zit er alvast met een grote lach op het gezicht!

Lorenzo gooide een een mooie acht en mocht daarmee over donderdag vertellen. Lorenzo heeft gisteren meegeholpen in het bakatelier. Ze hebben lekkere appeltaart gemaakt. Lorenzo heeft de ingrediënten afgewogen. Hij heeft de taart ook versierd en dan opgegeten. Lorenzo was alvast fan van de taart en vond hem lekker. Lorenzo is ook in de quiz gewonnen samen met Lotte. Proficiat!

Jens maakt het rijtje in de klas af en daarmee mag hij als volgende vertellen. Jens gaat ons vertellen over de kookles van deze week. Jens vertelde ons dat ze boerenkoolsoep gemaakt hebben met kleine stukjes worst. Jens heeft de ingrediënten moeten snijden en heeft ook in de soep mogen roeren. Hij heeft ook geholpen met het mixen. Jens zegt ons dat de soep heel lekker was. Zeer goed gedaan Jens!

Okie kon niet meer wachten om te vertellen en daarom heeft ze ook de dobbelstenen genomen en een vijf gegooid. Ze mocht vertellen over woensdag. Ze vertelde ons dat ze woensdag ook bij Jens meegekookt heeft aan de soep. Okie heeft ook groentjes en andere ingrediënten mogen snijden. Zelf heeft ze ook een beetje mogen mixen en natuurlijk ook een beetje soep mogen proeven. Ze vond de soep in haar eigen woorden ‘cva’. Ze was uitgepraat hierna. Goed verteld Okie!

De volgende was Yozlem. Ze nam de dobbelstenen en gooide ze hard naar de grond. Ze gooide het nummertje vier en mocht daarmee vertellen wat ze het leukste vond. Yozlem vind de blog ook het leukste omdat ze veel heeft mogen lachen. Zeer tof dat je het naar je zin had Yozlem.

Ziezo, dat was het dan, zeer goed verteld aan alle kandidaten van deze week. Zoals altijd vinden jullie de overige foto’s onderaan en zoals altijd tot volgende keer!


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag