Gelukkig verjaardag Elise

Hallo allemaal, wat blij dat jullie er zijn. Ben je voor het eerst hier of ben je al bekend? Het principe is simpel, de leerlingen gooien met de dobbelstenen en moeten daarna kijken wat ze mogen vertellen. We gaan van start met onze allereerste kandidaat, Lorenzo!

Lorenzo gooide een acht en mocht daarmee vertellen over donderdag. Lorenzo vond donderdag een goede dag. Hij heeft toen mogen koken in het bakatelier. Ze hebben dan koekjes gemaakt. Het waren niet zomaar koekjes, maar chocoladekoekjes. Lorenzo had het naar zijn zin. Hij mocht de ingrediënten klaarleggen en mocht de suiker in het mengsel doen. Hij heeft ook een beetje geholpen met de afwas. Goed gedaan Lorenzo!

Oki was onze volgende kandidate. Ze gooide een zeven en mocht daardoor vertellen wat ze deze week niet zo leuk vond. Okie vond eigenlijk niets niet zo leuk. Daarom mag ze vertellen wat ze het leukste vond. Het leukste van alles vond ze nu de blog hierzo. Als medeblogmaker maakt me dat heel blij Okie. Super goed gekozen Okie!

Jens was heel erg enthousiast om als volgende te vertellen voor de blog en gooide hard een vier. Hij mocht OOK vertellen wat hij het leukste vond deze week. Jens koos voor de Quiz. Over wat deze quiz ging wisten ze niet precies meer, maar ze wisten wel nog dat Lotte de grote winnares was van het hele spel. Super goed gedaan Lotte, proficiat! Jens was er bijna en kreeg een mooie tweede plaats. Super allemaal!

Yozlem was na Jens ook heel blij dat ze mocht vertellen. Ze gooide haar dobbelstenen en deze gaven een mooie tien en kon ons de speciale gebeurtenis van deze week vertellen. Het was deze week namelijk de verjaardag van Elise, één van onze vrienden. Hier zie je een leuke foto van het gebeuren. Yozlem heeft Elise een gelukkige verjaardag gewenst en heeft ook voor haar gezongen. Yozlem kreeg een stukje taart van Elise en vond deze lekker!

Onze laatste vertelster van vandaag is niemand minder dan Lotte. Ze gooide de dobbelstenen doorheen het hele lokaal en gooide een vijf. Ze mocht vertellen over woensdag. Deze woensdag was een beetje speciaal want we hebben samen gekeken naar de film Sjakie en de chocoladefabriek. Lotte vond het een grappige film en kreeg honger van al die chocolade. Daarna hebben we ook een dansje geoefend. Lotte heeft zeer goed meegedanst met ons dansje. Super gedaan Lotte!

Het ziet er naar uit dat we al weer klaar zijn met de blog deze week. De leerlingen hebben hun best gedaan en zijn volgende week weer terug. Zoals altijd vinden jullie de foto’s terug hieronder en tot de volgende keer!


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag