We komen er weer in!

Hallo daar! Hier zijn we weer. Het is blogtijd en onze kandidaten zitten voor jullie klaar. Pak wat eten en wat drinken en geniet van de show!

Mabel is onze allereerste kandidaat en ze gooide een mooie zes. Ze mocht hierbij over dinsdag vertellen. Ze gaf alvast aan dat het een goede dag was. Mabel heeft iets lekkers gegeten thuis. Ze heeft frietjes gegeten. Oh zo lekker Mabel, ik ben een beetje jaloers! Op school heeft ze goed gelezen. In de namiddag heft ze ook flink gestreken bij juf Evelien. Ze zei dat ze heel veel heeft kunnen strijken. Je hebt dat super gedaan Mabel!

Okie was onze volgende vertelster. Okie heeft een vijf gegooid en mocht daarmee vertellen over woensdag. Ze heeft bij juf Evelien over het thema post geleerd. Ze hebben geleerd over welke weg de brief aflegt. Na thema hebben ze quiz gehad. Daar hebben Mies en Rune allebei samen gewonnen. Okie heeft niet gewonnen, maar ze heeft wel haar best gedaan. Super Okie!

Lorenzo sprong een gat in de lucht omdat hij als volgende wou gaan. Hij gooide het cijfer acht en mocht daarmee vertellen over donderdag. Samen met meester Pieter heeft Lorenzo gebakken. Ze hebben samen appeltaart gebakken. Lorenzo heeft appels moeten snijden en heeft geholpen bij de afwas. Lorenzo vond de taart lekker en goed. Hij doet graag aan bakken. Daarna heeft Lorenzo nog quiz gehad en Lotte won deze quiz. Super Lotte. Lorenzo deed ook zijn best! Dan was het tijd voor het echte zware werk, namelijk zagen tijdens hout. Lorenzo heeft al zijn vingers nog dus hij heeft dat goed gedaan. Zeer goed gedaan Lorenzo!

Jens kwam snel van zijn stoel af om te vertellen over zijn kookles. Jens heeft hier een appelflap gemaakt met appel en rode kool. Jens heeft de appels en rode kool gesneden. Jens heeft ook de groentjes en fruit gebakken en als laatste ook nog de appelflap versierd. Jens vond de appelflap lekker en het koken was leuk!

Mies offerde zich op om te vertellen en mocht zeggen wat ze het leukste vond deze week. Mies was deze week grote fan van het fietsen. Mies heeft rond de speelplaats gefietst. Ze heeft nergens tegengezeten en ze heeft niks gebroken dus alles was oké. Mies was de snelste van de groep. Zeer goed gedaan Mies!

Yozlem kwam eindelijk aan de beurt en gooide de grootste twaalf die er was. Ze moest daarmee vertellen over maandag. Ze heeft dan samen met meester Ben gefietst. Ze vond het zeer leuk. Deze keer was ze niet zo ver gegaan. Ze heeft ook ochtendgymnastiek gedaan bij juf Febe. Ze vond het niet moeilijk. Amai wat een sportieve dag al. Als laatste heeft ze ook nog meegeholpen met de afwas. Ze heeft veel gewassen zei ze zelf. Zeer goed gedaan Yozlem!

Als laatste hadden we Lotte. Ze gooide een zeven en mocht ons vertellen wat ze niet zo leuk vond deze week. Lotte vond gelukkig alles leuk. De quiz vond ze het leukste omdat ze natuurlijk gewonnen is. Proficiat Lotte!

Ziezo het zit er weer op voor deze week. Zoals altijd vinden jullie de foto’s van deze week onderaan en dan zien we jullie volgende keer weer! Daag!


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag