GOED WEEKEEEND!

Hallokes, welgekomen bij de allernieuwste blog van onze bloggers. We staan (zitten) hier klaar om jullie de vertellen over een week vol leuke activiteiten. Hier gaan we dan!

Mabel was kandidaat numero uno. Ze mocht ons vertellen over het koken. Mabel heeft ons verteld dat ze soep heeft gemaakt gisteren in de soepgroep. Het was een lekkere preisoep. Mabel heeft groentjes gesneden, in de soep geroerd, de soep gemixt en geholpen met de afwas. Mabel vond de soep wel oké. Ze heeft zeer goed haar best gedaan!

Jens was kandidaat nummer twee. Hij gooide een acht en mocht vertellen over donderdag. Jens heeft eerst tijdens een momentje taal de letter van het alfabet gezocht en deze geplakt op een lange lijst. Dat zag er een hele taak uit. Ook heeft Jens meegedaan met de quiz van de week over vanalles en nog wat. Deze heeft hij ook GEWONNEN! JOEPIEE! Goed gedaan Jens!

Lorenzo zat te wiebelen op zijn stoel en stak zijn hand in de lucht. Hij wou als volgende vertellen en gooide een acht, maar oei dat werd al eens gegooid. Hij mocht daarom zelf kiezen en wou vertellen over de worteltaart die ze gemaakt hebben. Lorenzo mocht de eitjes breken en mengen met andere dingen. Ook heeft hij wortels geraspt. Als laatste heeft Lorenzo geholpen met het afdrogen van de afwas. Zeer goed gedaan Lorenzo! Lorenzo vond hem lekker allesinds en ik ook. SUPER!

Okie gooide een grote tien en mocht daarom vertellen of er volgende week iets speciaals gepland was. Er is zeker en vast iets speciaals, Okie vertelde ons dat sommige leerlingen naar Zwitserland gaan om te werken. Ze gaan daar voor tien dagen naartoe. Okie gaat niet mee, maar ze vind dat niet erg. Ze blijft liever thuis om chipjes te eten. Zeer goed verteld Okie!

Yozlem gooide een zeven. Ze mocht hierdoor vertellen wat ze niet zo leuk vond deze week. Deze week had ze het een beetje lastig met haar broer wat ze niet zo leuk vind maar ondertussen is dat al opgelost en zijn ze weer grote vrienden. Koken vond Yozlem wel heel leuk, maar meer wou ze niet vertellen. Goed gedaan Yozlem!

Lotte katapulteerde de dobbelstenen door heel het lokaal en gooide daarmee een acht. Amai zo sterk, maar spijtig hebben we al eens de acht gehad dus daarom mocht ze kiezen. Ze koos om te vertellen over dinsdag. Deze dinsdag heeft ze onze planeet mooi gemaakt met meester Johan op de propere stoepen. Lotte heeft veel vuilnis van de straten weggedaan zei ze. Zeer goed gedaan Lotte!

Mies was onze laatste kandidaat en ze mocht vertellen over woensdag. Mies was toen niet, maar hielp Oma verhuizen. Mies heeft haar best gedaan en vooral gekleurd in haar kleurboek. Leuke dag!

Ziezo dat waren onze kandidaten alweer voor vandaag. Volgende week zijn we er weer en zoals altijd staan de foto’s nog hieronder. Prettig weekend.


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag