Doe de regendans!

Hallo allen en welkom bij een nieuwe blog. Onze eerste na de twee weken paasvakantie. We hebben een aantal nieuwe gemotiveerde kandidaten bij ons en we vliegen er weer in.

Kandidaat numero uno is Viktor en hij mag ons alles vertellen over zijn woensdag. Eerst had hij onthaal en actualiteit bij juf Evelien. Ze mochten vertellen over de vakantie en moesten ook een aantal belangrijke zaken bespreken dat dit jaar nog gebeuren. Daarna had Viktor thema bij meester Mathias waar ze meer te weten kwamen over het nemen van het openbaar vervoer. Het laatste uur was het quiz over de landen van de wereld. Het was als een reis rond de wereldbol. Joke heeft deze keer gewonnen, maar Viktor gaat volgende keer voor de winst. Goed bezig!

Jelena is kandidaat nummer twee en ze gooit met volle goesting een tien. Ze gaat ons wat meer vertellen over dinsdag. Jelena is de dag begonnen met een wandeling naar het zwembad en terug. Dan heeft ze met meeste Pieter en een paar anderen gelezen over Egypte en de farao’s. Jelena vond het een tof onderwerp. Na een korte speeltijd was het tijd voor wat rekenen en wat rusten. De dag was dan alweer snel voorbij. Voor Jelena was het een normale leuke dag.

Elise stak haar hand op om te mogen vertellen. Ze gooide een negen en mocht daardoor vertellen over de kookles. Ze hebben aardappel gratin gemaakt. Elise vond het superlekker. Elise mocht de eitjes breken en in de aardappelen roeren. Dan stak ze de patatjes in de oven en moest ze even wachten. Als laatste was het tijd voor te smullen. Supergoed gedaan Elise!

Gill was onze enthousiaste voorlaatste verteller van de dag. Hij gooide een mooie elf en mocht daardoor een titel bedenken voor de blog. Deze mooie titel lees je hierboven.

Souley was onze laatste kandidaat van de dag en hij gooide een perfecte acht. Hij mocht vertellen over gisteren. Souley heeft tijdens hout spullen gemaakt voor zijn riddertocht. Souley is ook begonnen met een cadeautje voor Moederdag. Voor de rest was het een goede een rustige donderdag. Goed bezig Souley.

Ziezo, we zijn weeral veel te snel gekomen bij het einde van onze blog, maar niet bang zijn want volgende week zijn we terug met nieuwe avonturen.


Plaats een reactie

Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag